D.O.O. Čajka-M raspolaže servisom koji odlikuje najsavremenija oprema, širok asortiman robe, kao i zaposleni kojima je orijentacija na sveukupnom zadovoljstu klijenata. Sa lokacijom u strogom centru grada, predstavljamo klijentima nove standarde kvaliteta.

Guma Servis u svojoj ponudi ima sledeće usluge:

Montaža i balansiranje pneumatika

Godine iskustva u ovoj oblasti predstavljaju garanciju visokog nivoa kvaliteta u pružanju svih vrsta vulkanizerskih usluga. Rad edukovanih kadrova na najsavremenijim mašinama po povoljnim cenama pružiće zadovoljstvo svakom korisniku usluga.

Montaža guma - predstavlja stavljanje gume na felnu, a demontaža obrnut proces tj. skidanje gume sa felne. Prilikom ove vulkanizerske operacije nepažnja ili nestručnost mogu dovesti do oštećenja na gumi.

Balansiranje gume je uravnoteženje mase točkova, koje se postiže korišćenjem tzv. tegova. Preporuka je da se nakon montaže guma uradi i balansiranje, kako ne bi došlo do podrhtavanja volana ili celog vozila.

Reglaža trapa

Reglaža (centriranje) trapa se sastoji od podešavanja uglova točkova, tako da su oni normalni na podlogu (horizontalu) i međusobno paralelni. Rezultat ovog podešavanja je bolja i duža trajnost gume i bolje i preciznije držanje pravca.

Brzi servis

Brzi servis obuhvata zamenu ulja, filtera ulja, filtera vazduha, polen filtera. Smatra se redovnim održavanjem vozila. Redovno održavanje vozila je neophodno da bi se zadržao prvobitni kvalitet vozila u pogledu sigurnosti, udobnosti i performansi.

Prodaja pneumatika

U širokom asortimanu putničkih i poluteretnih pneumatika izdavajmo sledeće brendove: Kama, Voltyre za koje smo ovlašćeni uvoznik, kao i brendove Sava, Tigar, Michelin, GoodYear, Dunlop, Nokian.

Developed by: Modern Design

Čajka-M © 2016. Sva prava zadržana.

Vaša korpa

Menu

Menu otvori menu otvori menu zatvori menu
Preuzmite cenovnik

Vaša korpa

 x 

Prazna korpa